Praktijkinfo

AFZEGGEN
Voor het afzeggen van een afspraak geldt een termijn van minimaal 24 uur van te voren.
Wordt de afspraak binnen 24 uur gecanceld en de plek kan niet worden opgevuld, dan wordt deze afspraak volledig in rekening gebracht (ongeacht de rede).
Het maken van een nieuwe afspraak kan pas gebeuren na het betalen van deze rekening.

AFSPRAAK VERGETEN
Het vergeten van een afspraak kan een keer gebeuren. Echter, gebeurt dit voor de tweede keer of meer dan wordt de afspraak volledig in rekening gebracht (ongeacht de rede).
Het maken van een nieuwe afspraak kan pas gebeuren na het betalen van deze rekening.

TE LAAT KOMEN
De afspraak wordt berekend vanaf de afgesproken tijd. Als er tijd over is wordt de behandeling in overleg afgerond. Als de opvolgende tijd is opgevuld met een andere patiënt, dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om de behandeling af te ronden.

MAKEN VAN EEN AFSPRAAK
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06-24218363. Tijdens het behandelen van een patiënt kan de telefoon niet worden opgenomen. Het antwoordapparaat kan worden ingesproken waarna er terug wordt gebeld.
Ook kan er via info@moniquedeboer.com een afspraak gemaakt worden. Deze email wordt elke dag bekeken behalve op zondag, tijdens cursussen en vakanties. Na zes uur wordt de telefoon niet meer opgenomen.

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: 8:00 tot 20:30
Dinsdag: 8:00 tot 20:30
Woensdag: 8:00 tot 20:30
Vrijdag: 11:00 tot 21:00
Zaterdag: 10:00 tot 12:00
Op donderdag wordt er gewerkt in Bergen op Zoom.

LOKATIE EN PARKEREN

De praktijk is gevestigd aan de Zandvaert 13 te Kaatsheuvel. Er is ruim gelegenheid tot parkeren rondom de praktijk. Parkeren is gratis.

 

Ga naar tarieven.

Ga naar vergoeding.

Ga naar klachten.

Ga naar ervaringen.

Ga naar foto’s.